ROYAL SLIM LISHUO MAGIC – JB & SINGAPORE

20130928-020559.jpg

20130928-020750.jpg

20130928-020756.jpg

20130928-020804.jpg

20130928-020809.jpg

ROYAL SLIM LISHUO MAGIC

Anda pernah try bermacam-macam produk kuruskan badan tapi masih tak berjaya? Jom try Royal Slim Lishuo Magic di mana pengasas sendiri berjaya buktikan dia umpama peti ais bergerak dulu, sekarang dah slim. Bukan mudah bukan? Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan! Testimoni2 pengguna lain pon banyak. Semuanya betol, x de tipu2. Tak de edit2 dan hak cipta terpelihara!

For info, Enot pelakon chomel Malaysia pon minum dan jual product ni dan berjaya turunkan berat badan dan masih dalam proses penurunan berat badan. Kita doakan semoga dia berjaya mencapai berat yg di idamkan.

Produk sebenarnya dah 3 tahun. Tapi dulu dalam bentuk pil dan di jual secara offline sahaja sebab tak de KKM. Sekarang dlm bentuk serbuk dan ada KKM. So boleh consume tanpa was2. Rasa dan bau epal hijau. Sedap.

Harga 1 kotak ada 20 sachet:
1 kotak – RM110
2 kotak – RM200

————————————————————————

Tips turunkan berat badan:

1) Minum Royal Slim Lishuo Magic
2) Jangan bercampur dengan kaki sindir
3) Jangan bagitahu dgn org lain u cuba nak kurus
4) Jangan terus takmau makan itu dan ini, diet konon2
5) Minum air kosong banyak
6) Yang suka makan waktu malam sampai 2 hingga 3 pagi makan tembikai.. Coz saya buat macam tue (pengasas)
7) Mesti benci giler dengan si kaki kutuk, tapi depan buat2 baik ler.. Dalam hati, nanti ko.. Tengok 1 hari nanti
Jangan timbang berat badan tue, sehari berkali2.. Adoiii.. Timbang tgok u pun bosan
9) Semangat nak kurus perlu ada, tapi jgn terlalu berkobar mcm nak g perang, nanti lebih awal u give up
10) Bagi target seminggu 2kg, kalau 4 minggu 8kg dah turun.. Target biar rendah2, jadi kalau dapat lebih kira bonus, baru u happy, sebulan 8kg
11) Jgn target nk kurus sebelum raya kalau berat badan 96KG sekarang… Adoiiii… Agak2 lah
12) Product nie ada anti aging, sesiapa yang makan collagen tambahan dari product lain, uols boleh benti ambik product tersebut, kalau budget sempitttt

Berminat??

WHATSAPP :
012-3283649 ( Qaseh)
012-3352347 ( Ruza – JB & SINGAPORE)

18 thoughts on “ROYAL SLIM LISHUO MAGIC – JB & SINGAPORE

  1. Salam dearies… saya mahu try this product tapi saya tinggal di singapore..mcm mana nak order kalau saya mahu bayar in Ringgit sebab ianya lebih murah..

  2. Hi, you masih jual tak? I tinggal kat Singapore and interested nak beli soon. 2 kotak for Rm200 kan? How much dengan delivery sekali? Thanks!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s