BEDAK TANAKA harga TERbaek dari LADANG

20131002-162143.jpg

20131002-162724.jpg

HARGA :

TANAKA 110g : RM28 , 2pcs : RM50
TANAKA 40g : RM19 , 2pcs : RM35

Rahsia kejelitaan Nora Danish terbongkar!!
Rupanya beliau amalkan pakai bedak Tanaka dari Myanmar ni.
Ala..mcm bedak sejuk la rupanya.

Fungsi & Kebaikan Bedak TANAKA ni ?

✔melicinkan kulit muka
✔memberi kesegaran pada kulit
✔mengurangkan kadar pengeluaran minyak/sebum pada kulit
✔menanggalkan sel kulit mati
✔ia membantu sejukkan kulit
✔membersih & menengang wajah
✔ Sesuai untuk kanak-kanak dan bayi 1thn lebih
✔ Sesuai untuk semua lapisan umur
✔ Menghilangkan ruam-ruam badan
✔ Boleh digunakan dimuka dan badan
✔ Menghilangkan gatal-gatal badan
✔ Mengecutkan jerawat
✔ Lembutkan kulit dan menghaluskan.
✔ Hilangkan jeragat

Bedak ni sangat sesuai untuk semua lelaki dan wanita.Kanak-kanak dan bayi berusia 1tahun keatas. Sebab ianyaa 100% natural. so jangan risau..kalau pakai takkan naik jerawat. malah mengecutkan jerawat.

Cara Pemakaian:

1. Sebagai Bedak Sejuk
♥ Bedaknya padat jadi ambik sikit letak kat tapak tangan
♥ Tambahkan 5 titik air(jgn cair sgt)
♥ Cairkan bedak tersebut
♥ Ratakan pada seluruh wajah seperti masker
♥ Lps 30 min boleh cuci atau nk pakai sepanjang mlm pun blh…blh cakap2 time sapu..muka x kedut mcm pakai masker..

2. Sebagai Foundation
♥ foundation = cuma sapukan bedak tate rata ke muka guna tangan atau span muka.

CARA ORDER :
012-3352347 (Ruza)
012-3283649 (Qaseh)

Untuk warga JOHOR & SINGAPORE nak COD call @ wassap RUZA..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s